Immillorable inici de la IX MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR, amb un musical infantil de molts de quirats


   I és que començà la tarda amb l'acte d'entrega dels premis als guanyadors del Concurs de dibuixos de la Mostra de Teatre.



   La regidora Pilar Gasull fou l'encarregada de lliurar els premis, amb la col.laboració de la monitora del Centre Jove. Gasull, en substitució de Climent Crespo, agraí la participació i l'nterés dels centres escolars en participar en aquestes activitats i destacà l'alt nivell de qualitat de la Mostra.



   I acte seguit s'inicià l'obra Alícia al país de les meravelles, un musical per a infants i adults que feu les delícies de tots. Tal volta, alguns recordaran encara Tarzán o La bella i la béstia, però ens atrevim a senyalar que Rafel Brunet el director i co-productor arriba un punt de maduresa en els musicals infantils difícil de superar. Excel·lent muntatge, bellísims decorats i vestuari i superba interpretació artaneco-gabellina.



   El ritme precís, adequat, on res és sobrer ni tampoc trobes res a faltar. Efectes especials, música, lletra de les cançons... tot funciona com un rellotge de precisió que fa entenedora i comprensible una obra de difícil representació. Els missatges clars i emocionants des d'uns actors i actrius coneguts que donen vida als personatges de sempre.



    Destacar Laura Liesegang amb grans dots interpretatives en un paper que broda i que sembla nascuda per fer d'Alícia, i Ángela Aso que des dels seus papers de flor o carta dóna un increible aire de frescor a l'obra. Un dels gran mèrits de l'obra, pensam, és la magnífica actuació i caracterització dels presonatges magníficament interpretats per uns actors i actrius a l'alçada de l'obra.

  Tot això en un teatre que registrà una bona entrada, sense penjar el no hi ha entrades, ja que avui, dissabte, es torna a fer (quedan entrades, poques, però ningú quedarà fora, ens garanteixen).

   

  El que hem dit, els més petits detalls cuidats a la perfecció i un cop acabada l'obra els personatges s'acomiadaren del públic al rebedor del teatre on departiren comentaris i fotografies. Enhorabona!



I per acabar un tast en vídeo: