Dissabte dia 19 a les 21h presenta

INCÒGNITA

un espectacle diferent de

MÀGIA PSICOLÒGICA





"INCÒGNITA és un espectacle molt directe, proper i espontani.

Amb una total interacció amb el públic, i mitjançant una sèrie de proves i efectes de màgia psicològica, es pretén manifestar l'influència del poder de la nostra ment.

Heu tengut qualque vegada un pressentiment sobre una cosa que desprès ha passat?
Segur que si!
Tots podem intuir què pensarà o farà una persona però, sobretot, tenim el poder de suggestionar-la; d'influir o manipular la seva ment de manera que vegi, digui o faci el que ens interessa...
Inquietant, veritat?
De fet, si ara mateix, amb honestedat, hi pensau al respecte, confirmareu que TOTS utilitzam aquests "poders" en algun moment del dia, per be o per mal..."

Joan Monse
www.joanmonse.com


Entrada: 14€. Anticipades 12 € oficines de Turisme





Entrevista al programa ITACA, presentat per Bel Bestard a Televisión de Mallorca. 17 Diciembre 2010

 

Joan Monse es dedicarà en cos i ànima a la gira del seu espectacle de màgia psicològica “Incògnita” que, entre els mesos de Gener i Maig de 2011, representará a molts de teatres de les Illes Balears.

La psicología és l'altre gran passió de Joan i parla de les intuicions, presentiments i sensacions que tots tenim i a les que, en moltes ocasions, no en feim cas. Amb un to intimista i proper amb el públic, Monse combina tècniques teatrals i de suggestió, proposant proves i jocs per crear l'il·lusió de fenòmens paranormals.


Joan Monse toca el piano en escena, i parla de l'art i la fantasia com a "refugi per a protegir-nos de les hostilitats quotidianes”. Avui en dia, la ciència dona respostes que fa poc temps eren “impossibles”. Qui sap si en un futur, la ciència desvetllarà incògnites i donarà per certs fenòmens com la telepatía i la precognició...

A la web
www.joanmonse.com podeu consultar les actualitzacions de teatres i dates de representacions de “Incògnita”.