Buits i nous presenta: Miranda al mar, una versió de “La tempesta” de W. Shakesperare.
Dia 3 de gener a les 20h.
 
Sinopsi:
El vaixell on viatjava el Rei de Nàpols i el seu hereu ha naufragat a l'illa de Pròsper. Pròsper, l'antic duc de Milà, vol recuperar el seu ducat i venjar-se de l'home que l'hi va prendre. Per aconseguir-ho, intenta que el fill del rei Alonso es casi amb la seva filla Miranda.
Per la seva banda, els dos esclaus que Pròsper té al seu càrrec, Ariel i Càliban, anhelen la llibertat. Ariel ja ha pactat amb Pròsper el seu alliberament mentre que Càliban pensa en sortides més violentes a la seva situació.
Els personatges arribats a l'illa a causa de la tempesta, Trínculo i Esteve, participen de una conxorxa de Càliban per enderrocar a Pròsper.
Cada personatge, a la seva manera, intentarà aconseguir la seva llibertat personal, mostrant diferents postures ideològiques davant de la rebel∙lió, la lluita per la llibertat i els diferents camins que es poden seguir per a aconseguir un objectiu comú. Aquesta cerca degradarà també la relació entre pare i filla, quan quedi clara la independència de postures.

Un espectacle d'abast familiar que és la proposta teatral d'aquest Nadal al Teatre de Capdepera. Estrenada a la fira de teatre de Manacor amb molt bones crítiques, inicia el seu recorreugut.

Direcció Joan Manuel Albiñana, amb Toni Perelló, Tomeu Amer, Laura Amer, Núria Vizcarro, Natalia Aguirre i Clara Sunyer.

Entrada 5 €. Infants i joves 3 €.
Espectacle familiar patrocinat per “SA NOSTRA”