Les corals Infantil, Gabellina i s'Alzinar
                                    omplen de música de Nadal el Centre Cap Vermell






L'anunciat concert de Nadal d'aquests tres grups congregà en el Centre Cap Vermell un públic que pràcticament omplí la sala. Inicialment, no estava prevista la participació de la Coral Gabellina, però aquesta es volgué sumar a la festa i, encara que només oferís un tema (Suite comercial), la seva actuació fou molt celebrada. En els tres casos, la incansable Elionor Gómez-Quintero en va ser la directora.

La Coral Infantil de l'Escola de Música va ser l'encarregada de rompre el foc. Les delicades  veus d'aquests joves cantaires s'alçaren amb gràcia, deixant-nos la sensació que el futur coral del poble està assegurat. Els acompanyà, al piano, Maria Martí.



La Coral Gabellina, sorpresa agradable de la vetlada, ens regalà un mix de coneguts temes de la música publicitària, aquelles sintonies que hem escoltat dotzenes de vegades i que en les veus d'aquest grup sonaren més simpàtiques que mai.



El gruix del concert anà a càrrec de la Coral s'Alzinar, que ens oferí un ample i variat recorregut per la música de Nadal d'arreu del món. Temes coneguts, cançons que aquests dies sentim pertot arreu, les melodies de sempre, interpretades amb el bon gust que caracteritza la veterana agrupació. L'impecable acompanyament del pianista Bern Speier, amb el reforç del baixista Tani Mas, dotaren d'un swing molt contagiós algunes de les peces (Oh Arbre Sant, White Christmas...).



Al final hi hagué xocolata desfeta per a tots els assistents i uns bons moments de conversa i de desitjos de pau i felicitat. En definitiva, un molt agradable horabaixa musical que trobà el marc ideal a  l'auditori del Cap Vermell.