Dia 28 de desembre a les 21h al teatre de Capdepera

presentació del DVD i un disc dels seus grans èxits.


"Des del primer moment que vaig començar a escriure les primeres línies i acords d’aquesta cançó vaig poder percebre dins mi unes sensacions diferents a les habituals. Tot d’una vaig tenir clar que havia de ser una cançó que xerràs de la gent del meu poble. El que havia de ser un tema d’uns parells de minuts, va anar creixent progressivament fins la durada actual. En Miquel Llull encara ara remuga, i diu que hauria d’haver estat molt més llarg. Escoltada la primera versió amb en Juanjo arribàrem a la convicció de que una cançó de Capdepera s’havia d’envoltar de músics de Capdepera. Mai podré agrair a tots aquests la seva aportació. Amb una confiança cega en mi i en el projecte, na Bàrbara Femenies “Tanjona”, na Marisa Rojas, n’Esperança Sureda “de ca ses petites”, na Carme Sureda “Miqueleta”, na Caterina Barceló “Xerubina”, en Mateu Oses “Jeroniet”, na Mariona i na Sílvia Rechac “de cas contramestre”, n’Inma Massanet “Coixa”, en Felip Cardiel “de sa pensió Baleares”, en Juanjo Tur, en Manuel Muntaner “Lleonart”, en Jeroni Sureda “Caragol”, n’Atanassi Mas “Tani” i en Bonifacio López “Boni” treballaren amb il·lusió, paciència i estimació fent-se seu també aquest projecte. Va ser un gran trencaclosques hermèticament completat on tots aportaren el seu granet d’arena en forma de toc personal i  sense tenir una visió global del tot. El resultat, des del meu punt de vista, va ser excepcional i això va fer que ens plantegéssim la possibilitat d’enregistrar amb imatges tot aquest petit gran espectacle musical.  N’Arnau Serra “Rai” en la seva part creativa i en Mateu Mercant “Castus” en la part tècnica, se posaren en marxa, deixant-se la pell i el temps, realitzant un document audiovisual impecable. I quan ja semblava que el projecte s’havia conclòs, encara  havia de pegar una darrera estirada. El Cap Vermell va exposar la idea d’incloure, aprofitant l’espai lliure del CD, una selecció dels temes més emblemàtics i amb més acceptació dels que hem anat sonant sobre els escenaris del nostre poble durant els darrers 15 anys, aprofito per agrair al CV el seu recolzament . Per tant és també un reconeixement a totes les persones que han participat i col·laborat en aquesta i les més de cinquanta cançons, cinc discs i dos videoclips anteriors als actuals, ja sigui d’una manera o l’altra. Productors, tècnics de so, dissenyadors, músics d’estudi i de directe, discogràfiques... la llista és enorme, i evidentment, vosaltres que heu escoltat els treballs i seguit els concerts també hi formeu part de tot això"

 

Això no és un Capdepera Blues és un regal fet per gent de Capdepera per a la gent de Capdepera, on estan inclosos, els gabellins i calarajaders de sempre, els nous arribats i els que estan per venir. I al mateix temps és un homenatge als col·laboradors i seguidors de tota una vida musical.

 Cap Vermell hi ha col.laborat i dimarts es posarà a la venda pel mòdic preu de 5€. No es descarten altres ofertes i tots els guanys un cop liquidada la partida es destinaran a finns socials del municipi i la Fundació Vicenç Ferrer.

Quin regal! Quina barrina! Quin Xollo!