La companyia de teatre "Es Mussol"  prepara aquesta divertida obra, que podrem veure els propers dies 26, 27 i 28













Els components de la companyia de teatre de Capdepera, "Es Mussol", ens convidaren a assistir aun dels assaigs que realitzen aquests dies, previs a l'estrena de l'obra de teatre "El bany". L'obra , sotstitolada "Una farsa de WC", va ser escrita per  Bully Van Zandt i Jane Milmore, i ha estat traduïda, adaptada i dirigida per Àlex Tejedor.



Es Mussol que, obra rere obra, es reinventa, ens ofereix uns proposta plena d'humor, fresc i delirant, que estam ben segurs que ens farà passar una estona hilarant, fruit de situacions realment inversemblants.



En aquesta representació actuaran Maribel Frontera (Laura), Bàrbara Flaquer (Peg), Maria del Mar Siquier (Babette), Ani Muñoz (germana de Peg), Víctor "Zappa" Martínez (Stu), Biel Bisquerra (Arthur), Pere Terrassa (Sandy), Pep Uceda (El Gran Él).  Ja veis un ample repartiment, amb conegudes cares del teatre local, dirigides, ja ho hem esmentat, per Àlex Tejedor, amb Àngel Díaz com a ajudant de direcció.

 Alex Tejedor, a la direcció

No us volem desvetllar cap ni una de les sorpreses que ens preparen, peró vos avançam que ho paga anar a veure'ls, els dies 26, 27 i  28 de novembre, al teatre de Capdepera.