El recull fotogràfic, a cura de Sebastià Maleter s'inaugurà el passat dissabte dia 13, i romandrà obert fins al 30 de desembre


Si anau al Centre Cap Vermell hi podreu admirar caramull de fotografies gairebé prehistòriques, que ens apropen pràcticament al naixement de la fotografia i, sobre tot, a una visió del poble inèdita per a la immensa majoria de les persones que ara hi vivim.



D'aquest recull en té cura Sebastià Ferrer "Maleter", i per a l'exposició ha comptat amb la col·laboració d'un altre especialisa en la matèria, n'Antoni Flaquer "Coix", i amb la de Juan Carlos Sastre (Foto Garcías). Un gran equip per a una col·lecció que provoca, en més d'un cas, una absoluta sorpresa. I és que el nostre municipi, especialment Cala Rajada, ha sofert una metamorfosi tan espectacular que les imatges d'abans de la meitat del segle XX semblen fins i tot d'un altre indret.



En definitiva, una mostra que paga molt la pena de visitar, cosa que, no ho oblideu, podeu fer fins al 30 de desembre. I si hi anau unes quantes vegades, tampoc passa res, ja que és intenció dels organitzadors anar canviant una part de les fotografies exposades, cada setmana.

No us la perdeu.

Aquí teniu unes imatges de l'exposició, a manera de tast.








Obsevau que el nom d'aquesta postal conté una errada d'aquelles molt cridaneres. La fotografia, evidentment, no és de Cala Agulla, sinó d'una vista de Cala Rajada des del Racó de ses Graneres