Arnau Serra es gradua com a autor i director teatral


Tots aquells que fan feina amb joves saben que tenen grans potencialitats i també com n'és difícil aconseguir arribar a port i treure bons resultats.
Escriure una obra de teatre no és fàcil i manco posar-la en escena. N'Arnau ho aconsegueix de manera brillant. Planteja una situació a dues bandes, manté el ritme en tot moment, conta una història molt real (amb tocs autobiogràfics, podríem dir) i hi possa els tocs justs d'humor. L'obra té diversos girs inesperats que desarmen totalment el públic i l'arriben a emocionar. Com no podia ser d'altra manera amb n'Arnau, hi ha una intervenció cinematogràfica idònia en el moment de l'obra i de gran qualitat artística i tècnica.
Evidentment, no desvetllarem el desenllaç de l'obra. Vos haureu de conformar amb el vídeo que us vàrem oferir de l'assaig general.



Una escenografia senzilla però efectiva. Bona caracterització. Un bon equip entre bastidors que no feia més que ressaltar la feina de onze joves actors i actrius que, immer cadascun dins del seu personatge, ho broden. A banda dels normals nervis de l'estrena i alguns defectes en la dicció i pronunciació (defecte comú i propi d'aquells que no han treballat la veu) el nivell interpretatiu és bo. Des d'aquí sols podem destacar, valorar molt positivament i felicitar Melodie Vega, Sònia Fernández, Marina Lorenzo, Natàlia Recio, Nikole Vasquez, Alba Mª Grande, Estefanía Lillo, Agustí Esteva, Victor Martínez "Zapa", Martí Suau i els germans Regueiro, Sebastià i Miquel.




També hem de felicitar el projecte teatral del Centre Jove i manifestar que ens agradaria que tengués continuïtat, a partir d'aquest nucli d'actors i actrius, equip tècnic i direcció. Tot i saber que, precisament, el difícil de qualsevol projecte és donar-li continuitat. i més tractant-se de joves. Però aquest, amb el recolzament públic, n'hauria de tenir.



És evident que vos recomanam que hi aneu. Les entrades són numerades. No espereu al darrer moment!