Una actuació entre les curses i la final del mundial




Un pallasso és una persona que es dedica a fer riure els altres mitjançant les bromes i els acudits.
I això era en Sabatot. Si teniu la paciència de veure el vídeo veureu com improvissa, com allarga les històries fins agotar la paciència dels grans i com s'ho passen de be els més petits.

Hores d'ara ningú creu que un pallasso es llanci de cap des d'alt d'una cadira dins d'un poal que ell anomena piscina (per cert, que quan no trobava el poal, digué allò de que no trob la piscina! i els més grans s'esclataren de riure per l'alusió a la situació municipal). Però manten l'interès una estona comprovar com se'ns surtiràdel repte. D'això tracten les pallassades i en Sabatot complí perfectament.


No hi hagué massa gent que esperàs el show a causa de la final de la copa del món però tot i així a l'escalonada del moll hi havia nins i nines disposts a passar una estona divertida.

Alguns arribàren tard degut a que l'espectacle s'avança mitja hora i començà quan acabaren les curses.

Sabatot va fer riure, cantar i ballar els presents, es va fer passar per un pirata i va fer equilibris damunt una cadira.

Sens dubte, un espectacle dinàmic i divertit per tots. Sols veure les imatges que hi ha a continuació ja contagia les rialles.









Sembla mentida la capacitat de transformació que té un nas vermell!