Un personatge divertit i una mica poca vergonya, hàbil amb el monocicle, diàbolo, bufetes i malabars, comparagué ahir a Cala Rajada.


Amb un vehicle que ens recordà Els Picapedra, enfilà el carrer Elionor Servera fins arribar al moll.Ell mateix dirigia el trànsit, acomodava al públic, renyava els qui arribaven tard,...
...i començà un espectacle desbaratat, amb la total implicació del públic, que s'esbutzà de riure.
Com ja hem assenyalat, aquest nas aferrat al personatge va fer gala del domini del monocicle i del diàbolo. Amb les bufetes va fer diversos objectes : flors, canets, corones..., i amb els malabars de foc procurà no cremar ningú.

Un espectacle divertit en què tothom es trobà tan a gust que se n'anà amb la sensació que havia estat molt curt. I és que quan un s'ho passa bé el rellotge pren altres velocitats.En definitiva, bon inici de Festival, inserit com a aperitiu del Programa de les Festes del Carme, que omplí el moll.

Per cert, aquest personatge de nom impronunciable tornarà a Capdepera (carrer Centre, dimecres dia 14, devers les 10,30h). Així que aquells que s'ho perderen o que volen repetir l'experiència, tenen una altra opotunitat. Podem demanar res més?