El passat dissabte dia 24 d’abril, el club de lectura de la Biblioteca de Capdepera celebrà la 20a tertúlia literària, amb  l’obra "Mirall trencat " de Mercè Rododera

La tertúlia tingué lloc dissabte ja que divendres 23 (que és el dia en què habitualment té lloc), coincidia amb la Diada de Sant Jordi i es volia celebrar d’una forma especial.
Com és habitual, a la primera part es comentà l’obra llegida, que en general agradà molt, i s’analitzaren alguns aspectes significatius de Mirall trencat, amb l’època i personatges que s'hi descriuen. En acabar la tertúlia, prou llarga, es passà una projecció  amb imatges de les 20 sessions (a les quals s’han d’afegir dos tasts de poesia de la mà d'Hilari de Cara i Jaume Fuster) que s’iniciaren l’octubre de 2007.



Cal dir que el club de lectura gaudeix de bona salut gràcies a la dedicació de Magdalena Melis, la bibliotecària, i d'un bon grapat de fidels lectors que gairebé hi participen des de la primera trobada. En aquesta sessió també es decidí el proper llibre a llegir, que serà “Dins el darrer blau” de Teresa Riera, escriptora de l’any 2010. La data de la propera reunió és dia 11 de juny, havent-hi prevista una visita a Palma (dia 12 de juny) per tal de fer la ruta jueva de la ciutat, de la mà de Gaspar Valero.



Per acabar hi hagué un sopar, preparat per Felip Esteva, que va fer les delícies de tots els presents, en el pati de la biblioteca. Durant l’àpat poguérem parlar distesament de llibres i intercanviar opinions de les darreres lectures, així com fer-nos mútues recomanacions.