La companyia Lolita -Corina presenta LAS GALLEGAS


divendres 12 a les  21h al teatre

Premi del Públic a la XI Fira de Teatro Ciudad Rodrigo

A la frontera entre el teatre còmic i el clown, “Las gallegas” ens descobreixen la seva particular visió d’un viatge a través de la mort. Apareixen a l’escenari del seu propi funeral ingènues a la seva nova realitat. Uns cendrers grans, unes fotos, uns vestits cremats i una familia “molt especial” les condueixen a descobrir la veritat: “No és gens fácil aprendre a estar mort”.

Però la Lolita i la Corina s’adapten sense complexes a qualsevol esdeveniment, es sorprenen davant les revelacions de secrets ocults, gaudeixen de noves lliberacions… Una guia inesperada les ajudarà a desvetllar els secrets de “l’altra vida”.

Comèdia i clown ens acompanyen en el viatge de “Las gallegas” des del seu funeral fins a la seva transformació en fantasmes “professionals”

 Un funeral entranyable i delirant.

Entrada. 5 €

Més informació:
http://www.lolitacorina.com

Vegeu unes imatges en vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=jolsaTmOuD0

NOTES PREMSA I CRÍTIQUES

Descobrir-se mort, ser capaç d’admetre-ho i després seguir les passes correctes per a convertir-se en fantasma professional és el que el mestre del clown , Àlex Navarro, va trobar com a perfecte argument per que aquestes dues estupendes pallasses recreïn una situació brillant i delirant.

El tex i els diàlegs son propis d’una gran obra. Es fascinant la manera que aquestes dues entranyables galleges, dones fortes i poderoses, es trobin en el seu propi funeral i descobreixen que la mort es sols una passa més.

Un anàlisi molt profund per a la divertida presentació de la companyia Lolita Corina de la ma de les seves dues magnífiques integrants Lola González i Coral Ros.... Sense cap dubte una oportunitat que no es pot desaprofitar per veure un poc de la excel·lent feina i professionalització dels clowns a Barcelona que des de fa anys, fan una feina casi subterrànies i que poc a poc van veient més sales comercials o circuits més coneguts.

Sergio Oliveros - L’independent 28/3/08

 

Clownfish-Cia Lolita Corina dio vida en Las gallegas a dos histriónicos personajes que asisten a su propio entierro desatándose una sucesión de divertidos despropósitos en un ejercicio exorcizante y comunitario.

Artez Blai – 6/10/08

 

El público premia los espectáculos “Las Gallegas” de la companyia catalana Clown Fish- Lolita Corina un espectáculo humoristico en le qeu las dos protagonistas asisten,sorprendidas a su propio funeral, con un hilarante final.

El Mundo 2008

 Comedia , clown , danza se funden en la obra de sala de Clown fish – Lolita Corina. La compañia catalana invita al público a un viaje tragicómico mas alla de la muerte en el que todo es posible.

El adelante 2/9/08

 

Las gallegas puso a todo el público en pie al finalizar su actuación Las gallegas Lola y Coral, dos pedazos de actrices-clown, consiguieron en Puebla de la Calzada, con su obra “Las gallegas”, que desde el primer momento hasta el último minuto la risa formase parte del sonido de la sala. El público disfrutó durante toda la representación, algunos comentaban al finalizar la obra que salían con dolor de mandíbulas de tanto reír y es que la risa y los aplausos no faltaron en toda la actuación, al finalizar, cuando las actrices salieron a saludar, todo el público en pie premió el trabajo de la compañía. El tema principal de la obra es la muerte, pero no caen en ningún momento en tópicos ni estereotipos de ninguna clase, con humor y frases ingeniosas, intentan que el público se muera… pero de risa.
Un trabajo muy bien hecho que, a muchos de los espectadores, seguramente no les importaría ver de nuevo, para volver a disfrutarlo.
Otro éxito más en la programación del XXVIII Festival Nacional de Teatro Vegas Bajas

Cultura Puebla 25/10/09

Premi del Públic al millor espectacle del Festival Nacional de Teatro Vegas Bajas