Image

El grup vocal Cap·pela presenta el seu disc Per Nadal a Capdepera   El diumenge 27, amb un repertori molt adequat per a aquestes dates -de fet es tractava de la presentació del repertori del disc Per Nadal-, el grup vocal Cap pela omplí el teatre de Capdepera i oferí un magnífic concert.  Tothom coincidí a remarcar la gran qualitat tècnica, la conjunció vocal i l'acurada interpretació de les nadales triades pel grup. Realment, aquesta formació, a hores d'ara, és un dels millors que en la seva especialitat es poden trobar no ja a Mallorca sinó en el panorama musical internacional.  

Image

   Al llarg de poc més d'una hora ens oferiren un  bon grapat de cançons tradicionals passades pel sedàs del seu propi estil, amb uns arranjaments fantàstics i una interpretació sense taca. Així, poguérem escoltar des de la clàssiques Fum,fum. fum,  White Christmas o Campana sobre campana, fins les menys divulgades, com El cant del ocells, God rest you merry gentlement o Eu Hei-de ir ao presépio. L'inici, amb el cant de la Sibil·la, resultà molt emocionant.
  Durant l'actuació aconseguiren fer-hi participar el públic, que acabà en peu fent de cor. I, clar, la funció ens va fer gust de poc.
  

Image

   El grup Cap pela l'integren Esther Barceló, Sofia Domènech, Carolina Domènech, Begoña de  la Iglesia, Santiago Francia, Guillem Ramon i Joaquim Domènech