La Coral s’Alzinar actuà en el Teatre Principal de Palma

Image



    El passat diumenge, dia 20, la Coral s’Alzinar va cantar en el Teatre Principal de Palma, en el marc del I Concurs  Gospel organitzat per l’associació Passione Lirica. Els altres cors finalistes foren Deixa’t Anar (que a darrera hora renuncià a participar),  el Liceu Francès (cor d’adults), el Cor d’Esporles, el Cor Juvenil de la Fundació Teatre Principal i el Cor Juvenil de Sant Josep Obrer.
   Aquests dos últims cors foren els que obtengueren els primer i el segon premi, fonamentant el seu èxit tant en la part tècnica com en una posada en escena molt dinàmica. El tercer lloc va correspondre al Cor d’Esporles.

Image

   La nostra coral no aconseguí ficar-se entre els tres primers, però el fet d’haver estat seleccionada per a aquesta final i de poder cantar a l’escenari del Principal de Palma ja és tot un premi.

Image

  D’altra banda, s’ha de dir que els nostres cantaires varen estar a un bon nivell i que deixaren el pavelló gabellí en molt bon lloc. Interpretaren els temes “Wade in the Water”, “I want Jesus to walk with me” i l’obra obligatòria, “The Virgin Mary hat a baby Boy”. Podeu comprovar-ho per voltros mateixos:


Wade in the whater







The Virgin Mary hat a baby Boy





Un reduït però animós grup de seguidors va acompanyar la Coral s’Alzinar, i la va recolzar en la seva actuació, tot i que s’ha de dir que jugaven “fora” i que el nombrós públic arrossegat per lles corals de Ciutat, així com per la d’Esporles, es va imposar per golejada a l’hora de manifestar el suport a les formacions respectives.

Image

  Enhorabona als nostres representants i a la seva directora Elionor Gómez-Quintero.

  Ja de tornada a Capdepera, els cantaires i acompanyants soparen a un conegut restaurant en ruta, acabant , com no podia ser d'altra forma, cantant i brufant.