La companyia Petita Pàtria ens oferí un vertader recital de l'obra del dramaturg Antoni Mus

Image

L'espectacle del passat divendres, en el Teatre Municipal, va respondre a les expectatives que s'havien creat. I en aquesta ocasió, quan ens referim a expectatives, podem dir que ho feim en sentit literal, tota vegada que el Teatre va comptar amb una més que  notable presència d'espectadors, fregant el ple. I no és sempre que ho puguem dir.

La companyia Petita Pàtria, integrada pels joves actors Francesc Miquel Quetglas, Joan Toni Sunyer i Daniele Fregapane, a través de cinc narracions de l'escriptor felanitxer-manacorí Antoni Mus (procedens dels seus llibres Llodriguera i Diàfora), va aconseguir apropar-nos al món literari d'un autor que consideram no conegut degudament entre nosaltres. En qualsevol cas, amb una posada en escena senzilla però eficaç, i una resolució de molt teatral d'uns textos que no ho són, tots els que gaudírem de la representació aviat vàrem ser seduïts per un món de contrabandistes, de dimonis, d'emigrants..., en general, de perdedors. 

Image

Com havíem anunciat, "Ganes de Mus" arribava precedida d'importants reconeixements: Premi Bòtil 2008 i obra seleccionada per les Illes Balears per al Projecte Alcover 2009. A aquests reconeixements, ara, hi han d'afegir el del públic de Capdepera, que va aplaudir llargament un espectacle sòlid, perfectament assentat en uns textos de gran qualitat, però també en una actuació de qualitat.

Image