Image
Dissabte dia 3, les Pallasses Fines, el Circ dels Somnis i Black Rain posaren el punt i final a l'intens, atractiu i agradable programa estival d'activitats al carrer.
Image
Image

Fou un dia molt intens. Al matí, les Pallasses, en un exercici constant de sorprendre els vianants, provocaren el somriure més amable de petits i grans.

Image

Cançons, retrobaments, ping-pong, jocs de llengua i sobre tot adaptació a l'espai d'actuació mostraren, un cop més, el poder transformador d'aquest nas vermell que converteix en pallasso/a (ara en diuen clown) un simple actor.

Image

Tampoc mancaren les imitacions del públic, en un excel·lent exercici d'improvisació.

Image


L'horabaixa, a la plaça de l'Orient, començà amb un cercaviles del Circ dels Somnis i una actuació de l'elefant Buba.

Image

Aquestes actuacions corresponien a les que s'havien ajornat per la pluja.

Image

Les Pallasses Fines ens feren segregar més endorfines, crean un espectacle molt diferent en funció de l'espai. En comptes de situar-se en un punt determinat de la plaça, aprofitaren tots els racons i mogueren els espectadors d'un lloc a l'altre.

Image

El deliri clown es va fer present a la plaça i embogí al públic, sobretot  els més petits.

Image


Finalitzat l'espectacle, tengué lloc l'acte de cloenda, en el qual els regidors de Turisme i Cultura feren entrega d'unes originals plaques de vidre gravat als patrocinadors d'aquest esdeveniment: Consell de Mallorca, INESTUR, Associació Hotelera-FirstSun Mallorca, Patronat del Castell i Televisió de Mallorca.

Image
Melchora Gómez, Directora Isular de Turisme del Consell de Mallorca

Image
Joan Massanet, President de l'Associació Hotelera-FirstSun Mallorca

Image
Rafel Creus, sot-director de Televisió de Mallorca.

Tots ells destacaren el Festival com a proposta innovadora i d'èxit, aixi com la voluntat de donar continuïtat a aquesta proposta estiuenca.

Acabà la jornada amb el concert d'una jove, però sobradament preparada, formació musical: Black Rain

Image

Nosaltres, com bé hem assenyalat a les cròniques de cada espectacle, ens hem vist gratament sorpresos per les diferents i originals propostes d'aquest Festival i  esperam ja ansiosos el programa de l'any que ve. Hi haurà feina si volen que superi aquesta primera edició.