DOTZE ANYS DE LA CORAL "SOL NAIXENT"


Com havíem anunciat, la coral de l'associació "Sol Naixent" de la tercera edat de Cala Rajada va celebrar, el passat dissabte dia 26, el seu dotzè aniversari. L'acte central d'aquesta celebració consistí en  un concert oferit a l'església del Carme, al qual assistí un nombrós públic que, a més de gaudir de l'actuació dels cantaires, va voler estar al seu costat en un dia tan senyalat. Jaume Tous exercí de mestre de cerimònies.

Image

Image

El repertori, variat i amè, no deixà de banda els temes més coneguts de la coral, entre els quals l'havanera "Cala Rajada", la música de la qual va compondre la que en fou directora, Berta Liesegang. I com a colofó, l'himne de l'agrupació, compost per l'actual director,  Josep Llull.

I ja que d'exdirectores parlam, diguem que es va aprofitar l'avinentesa per a retre homenatge a dues dones que varen estar al capdavant del cor, Francisca Tous i la ja esmentada Berta Liesegang. L'expresident Miquel Ferrer i el president actual Pep Navarro foren els encarregat sde lliurar-los sengles rams de flors.

Image

Image

I ja per rematar una vetllada que va resultar molt emocionant, un grup d'antics cantaires, ja retirats per distints motius, foren convidats a cantar l'himne de la coral amb els membres en actiu. Amb la qual cosa, el concert acabà de la millor manera.

Enhorabona a Pep Llull, per la bona feina al capdavant de la coral "Sol Naixent", i a tots els seus membres. Que en puguin celebrar molts més, i que "Cap Vermell" vos ho pugui contar.

Image

Image