El grup de Son Servera,  ANEGATS, presenten el seu darrer treball

PARAULES

Petra, 30 de maig 2009


 
    Els de Son Servera han forjat la seva indiscutible popularitat des que varen enregistrar el seu primer àlbum " Illenc" ( Blau - Discmedi) l'any 2003. Posteriorment i després de quatre reedicions del mateix, el seguiren " Mons diferents" (2005; Blau- Discmedi) i "Caminar entre gegants" (2007; Blau- Discmedi).

Image

   Des d'aleshores han ofert el seu potent i engrescador directe en innumerables ocasions. Han actuat a gairebé tots els pobles i indrets de l'arxipèlag, així com a reconeguts festivals musicals i culturals. Al Senglar rock 2007 ( Lleida) es van consolidar com a ferms exponents del rock fet a la nostra illa. La música d'Anegats, melòdica i propera, que captiva a gent de totes les edats, ha estat utilitzada com a banda sonora de diverses sèries de Tv, competicions esportives, programes de radio, etc. . 

Image

   ANEGATS ens presentaran el seu quart disc “Paraules”, el dissabte dia 30 de maig (ja a la venda), al teatre de Petra. Ells diuen que " Paraules és el millor disc que hem fet. N'estam molt orgullosos. Aquestes paraules mai  no se les endurà el vent... ". Melodies aferradisses i amb contingut, rock directe i proper, poesia sensible i actual. El seu nou disc PARAULES, no deixarà a cap oient indiferent.


Més informació a www.anegats.com