Com és habitual en qualsevol centre educatiu el més juny és un mes intens amb moltes activitats. En el cas d’un centre artístic això es tradueix en actuacions i posades en escena que sovint recullen la feina feta durant tot el curs.

L’oferta formativa del centre és variada i diversa per això les actuacions que s’han succeït durant aquestes darreres setmanes així ho han estat.

A finals de maig va ser el torn de l’alumnat del programa de música i comunitat, programa que es desenvolupa conjuntament amb el CEIP S’Alzinar, amb una fantàstica i emotiva actuació al Teatre de Capdepera on es pogué gaudir de violins i violoncels per una part i bombardins i trompetes per l’altra.



Abans de tornar als escenaris, el professorat de l’Escola de Música va rebre tot l’alumnat de 1r i 2n de primària del municipi per a compartir una mostra d’instruments i apropar així l’oferta formativa del centre.

I ja ben entrat al juny, avaluacions i audicions de grans i petits amb diferents concerts i sessions de portes obertes.







El 15 de juny el Centre Cap Vermell acollí un fantàstic concert dels conjunts instrumentals que dedicaren a la música d’Anime.









El 22 al matí, per celebrar el dia de la música, concert de combos i coral a la Plaça Castellet.







I per tancar el curs, doble funció del programa de teatre musical.