Dimarts, dia 20 de juny, s’inaugurà en el bar del Centre Cap Vermell de Cala Rajada l’exposició “Obra morta III”, que acull una seixantena de peces elaborades per Felip  Esteva. Aquesta és la tercera mostra (com indica en el nom de l'exposició) i suposa una interessat evolució en la seva creació artística.
 

A la presentació va comparèixer un bon grapat d’amics i amigues que compartiren amb l’autor una estona ben agradosa admirant les obres i gaudint del refresc ofert per l’autor. Tampoc no va faltar la música en directe.
 



Durant la presentació en Yannick Wilken, regidor de Cultura, va dirigir unes paraules als assistents alhora que va donar la benvinguda al públic present.
 



També poguérem veure l’obra que en Felip ha cedit a l’Associació de les Festes del Carme per al sorteig que es fa durant les festes.
 

Els qui hem pogut gaudir de les seves obres les tres vegades que ha exposat podem confirmat que aquesta evolució ha estat realment positiva, pel que fa a la tècnica (són creacions més acurades), als resultats estètics i a la varietat de formes i materials emprats.

A partir  d’elements recollits a la vorera de mar, en Felip crea peces singulars de distintes mides, formes i colors amb materials que combina en equilibris inversemblants. Fustes, ferros, suros, restes de xarxes, fils i, darrerament, molta pedra.

 

Paciència, habilitat, imaginació, creativitat...  se junten per crear belles combinacions de colors i materials.

 

La gran quantitat de peces exposades són una evidència de la capacitat creativa d’en Felip. Ben segur que en un quart lliurament  d”Obra Morta” encara ens sorprendrà amb noves i originals propostes. Per cert els preus són molt assequibles.

 

Una visita molt recomanable que podeu fer fins dia 19 de juliol.