El grup de teatre Noctàmbuls participarà del cicle organitzat pel Govern Balear amb motiu del Dia del Record (29 d’octubre). Se programaran 19 funcions al voltant de la Guerra Civil i la repressió franquista en les quatre illes. Set companyies de teatre locals faran una gira per espais de les Illes fins a completar 19 funcions.

Les set obres programades són: “Les Cançons perdudes de Noctàmbuls Teatre, una peça de dramatúrgia documental al voltant de la vida de Margaret Zimbal; “Els altres” de Cultural-ment, un homenatge al batle republicà Emili Darder; “Fragments a Mallorca durant la Guerra Civil” de l’Alicorn Teatre, la memòria de la Guerra Civil a través dels relats de dones ferides; “Amarg” d’Òrbita Produccions, narra la darrera nit de Federico Garcia Lorca; “Llum trencada” d’Iguana Teatre, recull algunes històries de dones  que anaren a la presó; “Exercicis de Memòria” d’El somni Productions, una proposta escènica de petit format; i “Antigones 2077”, a través del mite d’Antígona WeNeverSleep dona veu a companyes dels represalitats desaparescuts”.



(*) Les Cançons perdudes, una obra teatral dirigida per Joan Fullana i interpretada per Ma Antònia Fuster ("Toti"), Biel Bisquerra i el mateix autor Jaume Miró. Produïda per Noctàmbuls.