Divendres, 4 de gener, va tenir lloc la tertúlia del Club de Lectura de les biblioteques de Capdepera al voltant del llibre de Grouchoi Marx " Memorias de un amanate sarnoso". Amb poca assistencia de lectors, pot ser de la més minsa de les reunions fetes fins ara, la tertúlia va ser prou amena i participativa parlant al voltant de l'humor i com canvia amb el temps. Se comentà que així com canvien els valors de la societat, el seu humor també canvia. Coses que abans s'usaven per a fer humor ara no fan gràcia o se'ls considera ofensius. 
El debat va ser fluïd i participatiuPer això a molts de lectores i lectors, el llibre els resultà desfassat i directament no els agradà. Com cada llibre se lliurà una guia de lectura elaborada per les bibliotecàries.Com a curiositat van mostrar una edició antiga del llibre amb ilustracions, que va resultar molt curiosa.

També s'ha llegit el llibre de Maria-Antònia Oliver "Joana E", per comentar-lo  després de la representació de l'obra el proper diumenge al Teatre de Capdepera.