L'obra es representà els dies 17 i 18 d'octubre


 

A la fi el grup de perfeccionament del Centre Jove de Capdepera pogué representar l’obra “419: dues històries paral·leles” d’Arnau Serra. Havia d’esser per abril quan s’estrenàs l’obra però, per mor de la COVID, no ha estat fins el cap de setmana passat que es pogué fer.

Els intèrprets de l’obra escrita i dirigida per Arnau Serra, són: Clara Ginard, Maria Mir, Manolo Pérez,  Xisco Torres, Nerea Espinar, Paula García i Toni Maqueda. Aquest grup ja du uns anys de participació en els tallers i es nota molt en la seva desimboltura damunt l’escenari.

Com en altres ocasions Arnau ha escrit l’obra en per a ser representada pels participants del taller, adaptada a cada integrant del grup.

Segons Arnau, si hagués d’escriure l’obra ara ho hagués fet d’altra forma però ha quedat així. La història alterna l’estada de dues joves a una habitació d’hotel, la 419, i mostra el desassossec de les protagonistes i de la seva existència. Malgrat sigui per motius diferents totes dues arriben a una dramàtica situació final.

Diàlegs i situacions molt treballades i un ritme pausat que transmet una aparent  normalitat o quotidianitat fins el darrer quan es destapen les angoixes que marquen les relacions entre els personatges.

Malgrat les limitacions per assajar, imposades pels protocols COVID, l’actuació dels joves actors i actrius del taller ens va agradar molt, donant vida a personatges convincents i ben definits.

En acabar l’actuació Arnau Serra va saludar damunt l’escenari, agraint al públic, actors i actrius, al Centre Jove i tots els que van fer possible les representacions.

Enhorabona a totes i tots per la feina feta.