Quadern de dibuix que les APIMAS del municipi i l'Associació Cultural Cap Vermell feim, amb dibuixos de Gustavo, a benefici d'ASPANOB.
Dedicat a n'IKER, el nostre superheroi de Capdepera


Les associacions de mares i pares dels centres educatius de Capdepera, juntament amb l'Assoaciació Cap Vermell i l'artista Gustavo volem enviar un missatge de solidaritat a n'IKer. Volem dir als seus pares que no els oblidam i que volem ajudar en el que poguem. 

I se'ns ha ocorregut fer un quadern de dibuix per als més petits, nins com n'Iker, per aprendre a comptar: 1, 2, 3,....fins a 10! Comptam els números, comptam els personatges de les il·lustracions i, sobretot, comptam amb tu, Iker, te volem a escola el més aviat possible. 

Els guanys d'aquest quadernet, que ja és a impremta i serà al carrer després de Pasqua, es destinaran a ASPANOB, l'Assoaciació de Pares amb Nins amb Càncer de Balears. Perquè com ens va dir na Trini, la mare de n'Iker: “...si no fos per Aspanob no tendríem suport econòmic, ni psicòlegs que ens ajudessin, ni musicoteràpia, ni voluntaris que juguin amb els nostres fills...”

Aquí teniu les primeres pàgines. Esperam que vos agradi, vos sia d'utilitat i que participeu en aquest projecte.



























El quadernet de dibuix comptarà també amb el suport de l'Ajuntament de Capdepera. Es lliurarà als alumnes de les escoletes i Infantil i se podrà aconseguir a les llibreries i altres llocs per un donatiu. Gustavo farà una tirada de 74 unitats numerades i signades que el donatiu serà de 10€ (74 foren les sessions de químio que subministraren a Iker el 2019).

Podeu descarregar els dibuixos i pintar-los, anireu practicant. Us ha de quedar ben xulo!

Per cert, ja falta poc perquè el mural de s'Alzinar estigui acabat. Pares i professors coincideixen que l'entrada a l'escola ja és una glopada d'alegria i tothom frisa de que estigui acabat. Però això serà un altra article.