inici

Cap Vermell

Presentació del llibre “Figueres i figues" a Son Carrió 

Divendres, 28 de juliol, se va presentar el llibre “Figueres i Figues. Història i simbolisme. Receptari” a la Capella de Son Carrió, a càrrec de l’autora Esperança Llabrés.

L’acte va ser presentat per la regidora Catalina Rafela Galmés, donant la benvinguda als assistents i fent una fent una breu semblança de l’autora.

N’Esperança va comentar les motivacions per a fer el llibre i després va fer un breu repàs a cada un dels apartats del llibre, d’una forma molt estructurada i pedagògica, recolzant-se amb imatges, anècdotes i curiositats. Recordà el caràcter divulgatiu del llibre i que fuig del simple receptari per a tractar la importància de les figues i les figueres al llarg de la història a distintes civilitzacions i el valor simbòlic que tenia i encara té.

En acabar l’exposició vam poder fer un tast d’un plat dolç i un salat, allargant la vetllada als jardins de la Reidència amb l’església de Son Carrió de teló de fons. Una estada deliciosa, tant pel tast com per la conversa, que girà cap a aspectes gastronòmics i d’aspectes concrets de l’elaboració de plats amb figues.

No faltà la signatura i dedicatòries de libres. Agraïm a l’ajuntament de Sant Llorenç l’organització de l’acte en el marc de les activitats d’Estiu de Son Carrió.

Us recordem que el llibre “Figueres i figues.. “ és el darrer títol de la col·lecció “Cap Vermell”, concretament el 13è, que en breu tindrà continuïtat.


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar