Un gran espectacle musical amb més de 100 músics a l'escenari


 

Gairebé un any després de la presentació del programa Gala Lírica de Llevant, l’espectacle arribà el 28 d’abril a l’Auditori de Manacor amb alguns novetats en el repertori.

 

Aquesta vetllada musical  és una mostra del gran nivell musical assolit per les formacions de la comarca de Llevant, tant pel que fa a les corals com als solistes i els  músics. El repertori, variat i atractiu, esta dirigit a tota la família i recull àries, duets, òpera i sarsueles.

 

A les corals inicials l’Orfeó Artanenc (dirigit per  maria Antònia Serra), la coral s’Alzinar (dirigida per Elionor Gómez-Quintero) i la Coral de Son Servera (dirigida per Francisca Mas), s’ha afegit la coral Ars Antiqua (dirigida per Eulàlia Salbanyà i Catalina Garí).

El conjunt de veus ha comptat amb la soprà gabellina Bàrbara  Femenies i l’artanenca Irene Gili; i el tenor artanenc Antoni lliteres.

Pel que fa a la música hi  participà el pianista Andreu Riera i els clarinetistes Teresa Lecumberri i Rafel Caldentey.

El programa comptà amb fragments d’òpera com ara La Bohème, Don Pasquale, L’elisir d’Amore, Nabucco, Carmen,  Il Trovatore  o Turandor. A la segona part de l’actuació van interpretar els fragments de sarsueles conegudes com ara Doña Francisquita, La canción del Olvido o la Verbena de la Paloma.

Una festa musical de primera categoria, que tingué una bona acollida de públic. Enhorabona a tots els participants!


Imatges de Joan Servera