De l’EMM del Prat de Llobregat i de ll'EMM de Capdepera amb fins a 8 pianos a l'escenari

El passat cap de setmana els conjunts de pianistes de l’Escola Municipals de Música de Capdepera varen acollir visita dels conjunts de l’EMM del Prat de Llobregat (Barcelona).

Deu foren els joves músics d’entre 10 i 14 anys que, acompanyats de tres de les seves professores de piano i del director de l’escola, arribaren divendres a mig dia al nostre municipi i s’allotjaren a l’Hotel Diamant de Cala Rajada. Aprofitaren el capvespre per visitar els Jardins de Can March, abans de conèixer els setze companys de Capdepera i fer un primer assaig.



Dissabte de matí es va dur a terme un intensiu assaig de tres hores -que amb entusiasme i il·lusió va passar volant- per tal de muntar dues peces que tots els pianistes interpretarien conjuntament. Recuperades les forces amb un dinar de germanor preparat per les mares i pares dels músics amfitrions, tots junts visitaren el Castell i la platja de Cala Agulla.

Diumenge a les 12.00 hores, després de l’assaig general, es va celebrar el concert de cloenda, on els alumnes i professors mostraren el resultat de la feina realitzada aquests dies, interpretant les peces que cada un dels conjunts havia preparat per a l’ocasió i tancant el concert amb les dues peces conjuntes que posaren damunt l’escenari una trentena de pianistes.