Divendres, 30 de setembre, va tenir lloc a la biblioteca de Capdepera una tertúlia literària al voltant del llibre de Siri Hustvedt “ Todo cuanto amé”. Aquesta trobada d’inici de curs,  va comptar amb la presència  de n’Eulària Ariès que sol moderar molts dels clubs de lectura de Mallorca.

Després de fer una passada per la biografia d’aquesta escriptora noruega-americana, i comentar la seva relació amb Paul Auster, van començar a parlar de la novel·la.

Tot coincidirem que el llibre de  Siri Hustvedt resultà una lectura difícil, però molt bona. Molt ben escrita amb uns personatges molt interessant que no deixen al lector impassible. Aconsegueix interessar i sembrar moltes dubtes sobre les complexes relacions humanes en el món actual. La tertúlia resultà molt interessant i s’hi destacà que es tracta d’un llibre molt ben documentat, valent, compromès amb el tema de les malalties mentals i molt humà.

L’intenvenció de n’Eulària donà un altre caire a la tertúlia, diferent a l’habitual.

Després de la comentar el llibre vam seguir de forma més informal a sopar que preparen els lectors. En aquesta ocasió eren menys que en altres ocasions, devers una vintena, però la vetllada resultà tan interessant com sempre.