inici

Cap Vermell

La mar de Marta Matamalas

Al Centre Melis CursachPreciosa l'exposició de Marta Matamalas al Centre Melis Cursach. Just per arribar heu de seguir el reguer de peixets dibuixats al carrer per arribar a la mar: "Sea", l'exposició.


"Sea" és una sèrie de pintures de peixos pintats sobre cartes nàutiques. Peixos que segueixen les corrents imaginàries, o reals, dins d'un fragment d'oceà. Sempre atreta per les formes, els colors i els moviments dels peixos, aquests han estat una temàtica present en l'obra de na Marta.Unes vegades amb una forma més il·lustrativa i altres cops de manera més realista o expressionista. Com a recol·lectora de papers de tot tipus -estampats, llisos, nous i papers degradats pel pas temps, mapes i cartes nàutiques-, l'interessa la funció de la pintura, de la taca de color, amb la línea més pura i el grafisme i simbologia que crea aquesta. Així neix, d'una forma més o menys inconscient, la sèrie "Sea".Quadres grans i petits, en una fantàstica sèrie.

Per acabar de sorprendre, també hi trobareu un muntatge de peixos damunt pedres. Una fantasia marítima més.En definitiva, una exposició molt recomanable.Marta Matamalas, Artà, 1977. És Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Acabà la llicenciatura amb el programa Sócrates-Erasmus a la Universitat d'Oporto. D'ençà de 1997 ha realitzat exposicions individuals i col.lectives als municipis d'Artà, Capdepera, Inca, Lloseta, Palma, Pollença, Sant Llorenç i Son Servera. Fora de ha participat a exposicions col.lectives a Barcelona. Marta Matamalas ha obtingut diferents guardons: el 3er Premi en la modalitat d'escultura i finalista en la modalitat de pintura at Certamen Art Jove de 1997; el 5è Premi en el Certamen de pintura Art Creatiu Aina Maria Lliteres al 2004; o el ler premi en el XXVIè Certamen de pintura de Son Carrió al 2014. Aquí amb en Miquel Pastor, un amic comú.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar