Dia 4: divendres 16 de juny. Els alumnes dels centres educatius gabellins i els de Joan Mesquida de Manacor participen, tots plegats, en el projecte Som-Riu Capdepera.


El gran mural de Somriu ja llueix al pàrquing del Centre Cap Vermell. Encara esta inacabat però mostra la seva grandiositat i  bellesa. El mural del projecte Som-Riu Capdepera ja és una realitat. Avui al matí els alumnes de sisè del CEIP S'Auba i del CEIP S'Alzinar, de Cala Rajada i Capdepera respectivament, l'IES Capdepera, conjuntament amb els alumnes del col·legi Joan Mesquida de Manacor han participat en l'elaboració del mural Som-Riu Capdepera i han pintat els seus noms amb esprai o pinzell a la paret. Tot amb l'ajuda de l'artista urbà Sath, encarregat de pintar el mural, i del professorat dels diferents centres.


El projecte Som-Riu s'ha dut a terme a l'aparcament del Centre Cap Vermell i està organitzat per l'Ajuntament de Capdepera i Aproscom Fundació.El mural és la cara de la gabellina Caterina Infante amb un somriure a la cara i el número dos a les mans, ja que enguany és el segon any del projecte i també la senyal de victòria.Aquí teniu na Caterina amb en Sath.Tots els alumnes han signat al mural. Una gran diada de cooperació i treball conjunt per a la inclusió social.L'artista amb Marga Platel, directora del Joan Mesqauida i ànima del projecte.
El mural és tan bell que no te'l canses de mirar ni fotografiar. De fet és l'obra artística més gran de Capdepera amb una superfície superior als 100 m2.Enhorabona!. Projectes com aquests ens tornen fer creure en la bondat de la gent i que un altre món és possible. Gràcies!