Les bandes sonores foren el fil conductor d'un concert de pel·lícula dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Capdepera.
 

 
El passat dissabte dia 3 de juny l'Escola de Música va celebrar al Teatre Municipal el seu concert de final de curs en el qual participaren els conjunts instrumentals i vocals de l'escola. Aleshores, el nombrós públic assistent que omplia pràcticament tota la sala, va gaudir de valent amb les actuacions del Cor, la Bandeta, el Conjunt de pianos, el Conjunt de percussió, el Conjunt de guitarres, l'Orquestra de corda i l'Orquestra d'Ensenyaments Professionals.
 

Sota el títol “Una escola de pel·lícula” les diferents agrupacions anaren interpretant una acurada selecció de temes pertanyents a bandes sonores de pel·lícules rodades entre els anys 50 i fins als nostres dies. Els canvis entre conjunts es va fer d'allò més amè i entretingut ja que durant aquests es va projectar un audiovisual inspirat en els tràilers de les pel·lícules i que en forma de Making-of servia de presentació de cada agrupació i dels temes que anaven a interpretar.
 El conjunt de percussió interpretà Els Picapedra 

El conjunt de pianos interpretà Memòries d’Àfrica i Hallellujah inclosa dins la banda sonora de la pel·lícula Shrek

 El conjunt de guitarres interpretà Comptine d’un autre été: l’après midi conegut com el vals de la pel·lícula Amelie

 L’orquestra de corda interpretà el tema de Romeu i Julieta i Supercalifragi de la pel·lícula Mary Poppins

 La bandeta interpretà I got rhythm inclosa dins la banda sonora d’Un americà a París


El cor interpretà You’ve got a friend in me de la pel·lícula Toy Story en solitari.


El cor
acompanyat de l’Orquestra d’Ensenyaments professionals, Gabriel’s oboe de La missió La vida és bella




L’Orquestra d’Ensenyaments Professionals es decantà per tot uns clàssics i interpretà:Peter GunnAmarcord i Els set magnífics

 Tots els alumnes interpretaren junts el tema de la pel·lícula Jurassic Park

 Enhorabona a tots els alumnes per aquest magnífic concert i per la feina feta durant tot el curs. I també al professorat de l'Escola de Música de Capdepera.