És la segona vegada que la Biblioteca de Capdepera acull els interludis musicals de l'EMMC


 


Dins el cicle d'Interludis Musicals organitzat per l'Escola de Música, el passat dimarts dia 16 de maig va tenir lloc a la Biblioteca de Capdepera el quart concert. En aquesta segona ocasió, i aprofitant l'arribada del bon temps, els joves músics demostraren el seu aprenentatge a companys i familiars al pati.

Un total de set alumnes, dos pianistes i cinc clarinetistes, dugueren a terme tan interpretacions en solitari, en algunes ocasions acompanyats de música enregistrada, com interpretacions formant duets o trios amb la professora de clarinet.

Amb aquest programa, l'Escola de Música pretén, per una banda, obri-se i apropar-se a tota la ciutadania mitjançant actuacions de curta durada a escenaris menys convencionals; i per l'altra, donar l'oportunitat als seus alumnes de tocar en un ambient íntim i agradable.

El proper concert tendrà lloc el proper 7 de juny a la Piscina Municipal.

Aquests foren els joves artistes:

 Lluís Vizcaíno, piano

Jaume Miquel, clarinet

Jaume Miquel interpretant un duet amb la professora de clarinet, Patricia Ordóñez

Miquel Terrasa, clarinet

Manu Álvarez, clarinet

Martí Cerdà, piano

Manu Álvarez i Miquel Terrasa interpretant un trio amb la professora de clarinet, Patricia Ordóñez

Lucía Herráez, clarinet

Lucía Herráez interpretant un duet amb la professora de clarinet, Patricia Ordóñez

Núria Blanes, clarinet















Dia 15 d'abril la biblioteca de Cala Rajada acollí el tercer interludi musicals. Aquí algunes instantànies de l'Interludi Musical a la Biblioteca de Cala Rajada. Enhorabona a tots els intèrprets!