inici

Cap Vermell

Trobada amb Óscar Senén a l'EMMC

L'Escola de Música rep la visita del compositor Òscar Senén


 En relació a la temàtica del concert de conjunts de final de curs que durà a terme l'Escola de Música sota el títol “Una escola de pel·lícula”, i per tal d'introduir els seus alumnes dins el món de les bandes sonores, l'escola va rebre el passat dia 3 de maig la visita del compositor vinarossenc Òscar Senén.

N'Òscar Senén es va graduar Summa Cum Laude en Film Scoring i Direcció d'Orquestra al Berklee College of Music i va ser guardonat amb el Michael Kamen Award.


Aquest reconegut compositor, especialitzat en música de pel·lícules, televisió i vídeo-jocs, ha treballat com a orquestrador amb compositors de la talla de Hans Zimmer, Lorne Balfe, Rupert Gregson-Williams, Cris Velasco o Javier Navarrete, entre molts altres. Recentment ha participat en projectes com: Terminator: Genisys, Els pingüins de Madagascar, Batman: la Lego pel·lícula, Kung Fu Panda 3 El bebé jefazo, entre d'altres.

Al matí n'Òscar Senén va visitar els alumnes de de 1r de l'ESO de l'IES Capdepera, i al capvespre foren els alumnes de l'Escola de Música els que tingueren el privilegi i gaudiren de trobar-se amb el compositor en dues sessions d'una hora, on varen poden conèixer de primera mà com és el procés creatiu de la banda sonora d'una pel·lícula.

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar