L'Escola de Música rep la visita del compositor Òscar Senén


 En relació a la temàtica del concert de conjunts de final de curs que durà a terme l'Escola de Música sota el títol “Una escola de pel·lícula”, i per tal d'introduir els seus alumnes dins el món de les bandes sonores, l'escola va rebre el passat dia 3 de maig la visita del compositor vinarossenc Òscar Senén.

N'Òscar Senén es va graduar Summa Cum Laude en Film Scoring i Direcció d'Orquestra al Berklee College of Music i va ser guardonat amb el Michael Kamen Award.


Aquest reconegut compositor, especialitzat en música de pel·lícules, televisió i vídeo-jocs, ha treballat com a orquestrador amb compositors de la talla de Hans Zimmer, Lorne Balfe, Rupert Gregson-Williams, Cris Velasco o Javier Navarrete, entre molts altres. Recentment ha participat en projectes com: Terminator: Genisys, Els pingüins de Madagascar, Batman: la Lego pel·lícula, Kung Fu Panda 3 El bebé jefazo, entre d'altres.

Al matí n'Òscar Senén va visitar els alumnes de de 1r de l'ESO de l'IES Capdepera, i al capvespre foren els alumnes de l'Escola de Música els que tingueren el privilegi i gaudiren de trobar-se amb el compositor en dues sessions d'una hora, on varen poden conèixer de primera mà com és el procés creatiu de la banda sonora d'una pel·lícula.