Segona aparició a Cala Rajada d'aquesta formació coral que tant s'està consolidant en el panorama musical de Mallorca i, pel que sembla, també a fora. En un Centre Cap Vermell amb més de mig aforament ocupat per un públic entusiasta, els cantaires dirigits per Joan Laínez es van guanyar la voluntat dels assistents des de les primeres notes del seu concert.
 

El Gay Me'ns Chorus, defugint filigranes vocals o arranjaments sofisticats, opta per una per temes que arriben molt directament a l'espectador, sense que aquest hagi de fer revolts per propostes més o manco especulatives, musicalment parlant. El grup tot i cadascun dels seus membres desborden entusiasme per tots els porus, hi posen simpatia, fan coreografies, canten prou bé i connecten immediatament amb qui assisteix a les seves actuacions.

D'aquest segon concert a Cala Rajada només en faríem un retret, si se'ns permet: estava anunciat com si anàssim a assistir a un repertori al voltant del jazz, però finalment la presència de la música d'aquest gènere va resultar més aviat escassa, i encara a força de temes que podríem qualificar d'estrictament comercials. Pel demés, l'actuació del Gay Me'ns Chorus va ser convincent, van enganxar i el públic – això es notava a primer cop d'ull – s'ho va passar força bé. I d'això era del que es tractava.