La exposició de Ca Na Marisa mostra les creacions dels tallers de labors de la botiga de Marisa Nebot. La fidelitat d'un bon nombre de dones que són aficionades a brodar, cosir, fer calça o vestits, fan possible que aquesta exposició hagi  estat possible durant tants d'anys i que a més gaudeixi d'una gran vitalitat.

És difícil no repetir els mateixos elogis fets en anteriors cròniques, però la realitat és com és. De les mans d'aquestes dones surten veritables meravelles en formes molt diverses i útils. Són moltes hores de creació però els resultats s'ho paga.

A l'acte de l'inauguració de dia 11 varen comparèixer gairebé totes les "alumnes"  orgulloses de la feina feta. A totes les més sincera enhorabona.

En aquesta ocasió va ser na Maria Massanet qui va donar la benvinguda i va dedicar unes paraules d'elogi a na Marisa i les seves deixebles, tot recordant la tradició familiar vers les arts decoratives. Na Marisa va va fer una mica d'història de les exposicions que arrancaren devers l'any 1997, a la pròpia botiga i que anà per distints espais expositius del municipi fins el Centre Melis Cursach, on fa 6 anys que exposen.Enguany, com és tradició, na Marisa ha cedit una bella peça que lluirà al centre. Us deixam algunes imatges.