Dissabte 29 i diumenge  30 d’octubre, Krisis Teatre representà al Teatre de Capdepera l’obra “El cas” escrita i dirigida per Matias Patricis.

Amb aquesta darrera obra de Matias Patricis es confirma una evolució positiva de l’autor. Amb l’anterior proposta, “Dues línies”, quedava palès un pas endavant que s’ha confirmat amb aquesta estrena,  una història en clau de novel·la policíaca molt ben estructurada.

Per treure l’obra ha comptat amb la col·laboració d’un bon grup d’actors: Suso Rexach, Joan Genovard, Pilar Díaz, Olga Montoro, Nicole Serapio, Núria Garcia, Alejandra Cabello, Raúl González, Clara Ginard, Carme Triay Fuster i Mary Mir. Tots i cada un d’ells treuen endavant els seus papers, aportant un punt de credibilitat als personatges.

L’escenari muntant amb tres espais molt definits, senzills però funcionals, ajuden a desenvolupar el guió que juga amb fets ubicats en el present amb altres del passat. L’alternança de distints espais per al desenvolupament del guió, donaren certa agilitat al tediós procés d’investigació policial, que acaba sent una perfecta enganyifa orquestrada i executada per les dones de l’obra.



El públic, que va respondre amb una bona presència a cada funció, va sortit en general molt content, de fet només hem escoltat valoracions positives.



Enhorabona a tots.