Ja fa uns quants estius que la Torre de Canyamel programa concerts amb artistes de primera línia que atreuen públic de tot Mallorca. En aquesta ocasió, el concert estrella, que va tenir lloc el passat dia 13, ha estat el del la cantant mallorquina, amb projecció internacional, Conxa Buika. 


Dies abans, les entrades se van exhaurir i es creà una gran expectació, de fet una hora abans de l’inici el públic ja omplia el recinte. Abans de començar, Maria Orell va donar la benvinguda i comentà els projectes d’Amics de Tilloli, a benefici dels quals era la vetlada, alhora que parlà a favor de la igualtat de gènere. 

Conxa Buika va sortir a l’escenari acompanyada de quatre músics: trombó, caixa flamenca, guitarra i baix. I, com deim en el titular, va resultar un concert memorable. Amb la seva personalíssima veu, la cantant va interpretar versions de conegudes cançons com ara “El último trago” dedicada a Chavela Vargas o “Santa Lucia” de Miguel Rios. Però no faltaren les cançons pròpies més conegudes com “Mi niña Lola” o “Jodida pero contenta”.

El concert va barrejar diversos estils i gèneres, des del jazz i el soul fins als boleros, durant gairebé dues hores, que al públic encara li semblaren poc. La retrobada de Conxa Buika amb el públic de la seva Mallorca natal no pogué anar millor i la Torre de Canyamel va ser testimoni d’aquesta nit màgica.

  
S'havien aixecades grans expectives per aquest concert i Conxa no defraudà.