Els alumnes de 5è de Primària del col·legi s’Alzinar interpretaren, els dies 17 i 18 de juny, la cantata Beceroles  sota la direcció de n’Àngela Massanet.

Beceroles és una cantata que fa un recorregut per la varietat de les llengües a partir del viatge de dos joves primitius (Alfred i Elisabet). Un viatge en barca,  per les 7 mars del planeta, reconeixent els alfabets nous que els ajuden a fer-se entendre i comunicar-se entre ells.

Els alumnes han treballat durant tot el curs per preparar l’intrepretació i tota una sèrie de feines complementàries al voltant del tema. Enhorabona a tots i totes per la gran feina feina. Un gran treball artístic de gran valor didàctic. Els seus treballs s'exposen a la recepció del Teatre de Capdepera.

Ja hem comentat que la direcció ha estat de la professora , n’Angela Massanet, amb l’ajuda de Xisca Barceló,  i l’obra ha estat interpretada pels alumnes de 5è curs de Primària de s’Alzinar. Els alumnes han representat l’obra davant dels seus companys de l’escola, en horari escolar, i del públic en general pel capvespre de dia 17 i 18.

La cantata Beceroles està emmarcada  en el projecte Cantània ( que s’explica, mitjançant un vídeo, a l’inici de la representació), en el que participen milers d’alumnes de Catalunya i compta amb la col·laboració de mestres, alumnes i músics. En concret, el compositor de Beceroles és Enric Palomar, el text és de Màrius Serra i la producció és de l’Auditori Educa.



Enhorabona a tots per al gran feina duta a terme, tant dels alumnes com de n'Àngela, i els mestres que han col·laborat  per que sigui possible aquesta petita meravella musical.