La Trobada de corals de la part forana omplí l'església de Llucmajor amb més de vint corals



 El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat junt amb el conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado van asistir a la Trobada de corals de la part forana, on 20 corals d’Associacions de Gent Major de la part forana hi participaren. Entre les corals participants es trobaven la Coral Sol Naixent de Cala Rajada i la Coral Gabellina.



L’acte va tenir lloc a l’església de Llucmajor, on cada coral va interpretar dues cançons i va comptar amb una gran quantitat  de públic que omplia de gom a gom església de Llucmajor, de participants i oients.



El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado i el batle de Llucmajor, Jaume Tomàs, han iniciat la "Trobada de corals de la part forana" agraint la gran participació i reafirmant el seu compromís per seguir donant suport a les activitats socioculturals de les Associacions de Gent Major.

 

Les corals participants van sr: Persones Majors de Campos, Flor de l’Avior de Llucmajor i s’Arenal, Tercera Edat de Bahias, Persones Majors de Porreres, l’Auba de Bunyola, la Coral Gabellina, Arrels Pollencines, Gent gran Punta de n’Amer, Gent Gran del Toro, Veus de Tardor, Son Naixent de Cala Rajada, Tercera Edat de Santanyí, Tercera Edat de Sóller, Persones Majors de Sant Joan, Tercera Edat de Ses Salines i Sant Jordi, Persones Majors de Santa Maria, Tercera Edat de Felanitx i IMAS Manacor.