Els Amics de l'Escola de Música, que no aturen, també han volgut, un any més, alegrar-nos el Nadal, i ho han fet de la millor manera que saben: organitzant un concert. Un gran concert de nadales, com convé a aquestes dates. I tot amanit amb part de la plèiade de músics i cantaires amb què comptam en el poble. L'auditori del Centre Cap Vermell, sense arribar al ple, registrà una bona entrada.






Per l'escenari hi poguérem veure desfilar, i actuar, la Coral Gabellina, Georgina Burt (debutant entre nosaltres, amb una veu que ja és més que una promesa), la Coral Sol Naixent, Cor i Orquestra de l'Escola de Música (amb algunes baixes que obligaren a escurçar la seva intervenció), Joel Gjata i Margalida Serra, i la Coral s'Alzinar. Qui tampoc pogué actuar va ser la soprano Alejandra Cabello, per indisposició, de manera que dos dels temes que havia d'interpretar ho foren pel mateix Joel Gjata. I com a colofó, tots plegats oferiren dos temes imprescindibles, Anem a Betlem i Adeste Fideles, sota la direcció de Pep Llull i Elionor Gómez-Quintero, respectivament, amb
l'acompanyament de Maria Antònia Gomis al piano. La vetllada resultà força entretinguda i va discórrer amb fluïdesa, tot i el flux de gent que es mogué per l'escenari.





La vetllada acabà amb el sorteig de nombrosos regals oferits per distintes empreses locals, i amb el brindis, amb una copa de cava, per a desitjar un venturós 2016 farcit de música. Que així sigui.





Més imatges del concert.