Aquest cap de setmana a Capdepera encetarem Nadal. Divendres amb el Concert de Cambra dels alumnes d'estudis professionals al Cap Vermell, diumenge amb al Mercadet de Nadal a laa Plaça de l'Orient i de divendres a diumenge amb l'espectacle del Grup Per un Somriure.




Tots els ingredients per un cap de setmana ben entretingut, però com mai plou al nostre gust, la pluja va tirar per terra un dels atractius del diumenge. Com ja sabeu el mercadet va haver de arreplegar els ormejos en arribar el migdia. Una llàstima, perquè voltar per la plaça esperant la caiguda de l'horabaixa, veure encendre el llums nadalencs, menjar un trosset de coca o fer un té a sa terrassa d'un bar fins s'hora d'anar al teatre era a priori un pla magnífic que la capritxosa climatologia va desbaratar.



Per sort ens quedava encara s'actuació de Per un Somriure. Teatre ben ple els tres dies que han actuat, la gent sap que ho passarà bé amb l'afegit que el que pagam per passar una molt bona estona es destinaran a una Associació benèfica. En aquest cas a ASPANOB, Associació de pares de nins amb càncer de Balears.



Aspanob treballa desde l'any 1987 ajudant als nins que malauradament han de fer front a una terrible malaltia, injusta a qualsevol edat, però encara més dolorosa si qui pateix càncer són infants i joves. El suport que donen als petits i a tot el seu nucli familiar no té preu.

Però anem a l'espectacle en si. Un espectacle cent per cent nadalenc.
Nadal a través de la música i del ball,
Nadales antigues i noves, versionades amb diferents estils desde el pop fins al tecno. Cançons que parlen de l'esperit que ens envaeix en veure el món celebrant Nadal. 
Pares Noels, angelets, pastorets, ballarines de capseta musical i elfos ballant i desplegant aquest esperit nadalenc i solidari.

Un espectacle senzill i meritori. 
Senzill perquè no alberga més pretensió que agradar i ajudar. 
I meritori perquè per pujar damunt s'escenari i fer-ho tot en poc més de 30 dies han quedat darrera moltes hores robades al propi descans, assajos en acabar jornades laborals, hores esgarrapades entre activitats personals tant per els nins com per els adults.

Per tant no pot haver més que elogis per sa gent que amb tanta il·lusió treballa amb l'únic objectiu de regalar el seu temps per dur diversió i a la vegada solidaritat.

I ara que ja tenim el Nadal encetat al poble no vos oblideu de somriure.