Magnífica clausura de l'exposició de Joan Bennàssar al Centre Cap Vermell



Com a colofó de les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu, i coincidint amb la darrera sessió dels Horabaixes amb Joan Bennàssar, se va programar una sèrie d'activitats que fusionen la poesia, la música, la pintura, l'escultura i la dansa.

Art Fusió/ Nit de l'Art començà amb CODI A NAI a la platja de Na Ferradura. La paltgeta serví d'immillorable marc per l'espectacle basat en poemes de Miquel Àngel Riera, recitats i dramatitzats per Xesca Vadell  i músicats per Xesca Monroig. 



Anb la Lluna, gairebé plena, com a testimoni vam poder gaudir de música i poesia, amb la remor de la mar de fons. El lloc resultà molt suggeridor, ajudant a la sentida dramatització dels poemes del poeta manacorí. Un luxe del qual molts poguéren gaudir. 



Acabada la representació, la Nit de l'Art continuà al Centre Cap Vermell on es projectà un vídeo sobre el la creació de Joan Bennnàssar a la façana de l'edifici. Acte seguit, na Aina Pascual i Mimar Moranta ens oferiren una mostra de dansa vertical a la façana del Centre Cap Vermell, mentre es projectaven imatges de les obres de Joan Bennàssar. Espectacular i sorprenent, van ser els adjectius que escoltaren mentre les actrius feien esectaculars acrobàcies al ritme de la música.








Després de la dansa vertical se pujà a la sala d'exposicions  per acomiadar l'exposició "On rompen les ones". Una vegada més en Joan Bennàssar va fer de magnífic amfitrió saludant a uns i altres i posant davant dels seus quadres amb els amics que s'ho demanaven. 





Al bar del Centre Cap Vermell hi hagué una degustació de vins D.O Binissalem, amb unes coques per picar. 



A la plaça exterior encara hi havia una sorpresa. Dana Pala ens oferí un preciós espectacle de dansa, d'una gran bellessa i estèticament molt atractiu. La música resultà molt sugerent i  va ser un complement imprescidible dels precisos i expresius moviments  Un digne final per una Nit de l'Art que marca el final dels actes culturals del mes d'agost, que és  com dir de l'estiu.
  



Us deixam unes fotografies dels espectacles:

CODI A NAI






















DANSA VERTICAL

















Elementhis