Magnifica exposició de Francesca Rosselló i Laura Hedrosa al Centre Melis Cursach



Divendres, 7 d'agost, Francisca Rosselló i Laura Hedrosa inauguraren una exposició conjunta presentada sota el títol de RETRO SPECTIVE, a la sala d'exposicions del Centre Melis Cursach.  Es tracta d'un àmplia mostra d'escultures (Laura) i obra gràfica (Francesca), amb 58 peces distribuïdes per les distintes sales dr l'immoble, amb un gust exquisit.



L'obra grafica que na Francesca exposa a Sa Cotxeria està integrada bàsicament per collages digitals, dels quals ja teníem referència per una anterior exposició, destacant la seva frescor i habilitat en la combinació de les imatges. A les Voltes, a més dels collages, hi trobam pintures de tècnica mixta damunt paper. Totes les obres acompanyades d'objectes i materials divers que fan referència als quadres.

 

Pel que fa a les escultures de Laura Hedrosa, trobam peces força diverses, que combinen acer forjat, bronze o coure amb altres materials com ara fusta, pedra, marbre... A cada espai (pati, sala i voltes) fa una proposta diferent.

 

 

En l'acte de presentació, el batle Rafel Fernández va donar la benvinguda a les artistes i al públic present i comentà que es realitzaria un taller d'escultura i visites a l'espai de treball de na Francesca. Per la seva banda, la mateixa Francesca va agrair l'ajuda de Maria Massanet i Gori Rexach en el muntatge i explicà el títol de l'exposició, que fa referència als elements antics que perduren al llarg de temps  i ens connecten amb persones properes ja desaparegudes.



Com hem esmentat, tendrà llocà un taller d'escultura  a càrrec de Laura Hedrosa. 



L'exposició romandrà oberta fins dia 28 d'agost de 19 a 21 hores (i els dimecres també de 10 a 13 hores). Els dilluns, tancat. Una visita molt recomanable.