Perfilat el programa de les

XXI Serenates d'Estiu 

 Image

El passat dia 3, Joventuts Musicals de Capdepera va celebrar assemblea general, amb assistència de les membres de la junta directiva. De la qual cosa se n'infereixen deues conclusions: que als homes del poble no els interessa gaire la música, i que els socis confien plenament en l'esforçada labor de les directives.

Corresponents al 2007, les despeses varen ser de 66.700 euros, mentre que les entrades només arribaren als 61.900. S'ha de tenir en compte que aquest va ser un any extraordinari, quant a despeses, amb motiu de celebrarse la vintena edició de les Serenates d'Estiu. Amb tot, la situació econòmica està perfectament controlada i ja es té molt perfilat el programa de les Serenates d'aquest any. Fins ara, es tenen previstes les següents actuacions:

Dia  4 de juliol: Cheryl Studer, soprano

Dia 13 de juliol: Dimitri Bashkirov, piano

Dia 18 de juliol: sense confirmar

Dia 25 de juliol: Simone Zanchini, acordió

Tot i que aquests artistes segurament no tenen el ressò mediàtic d'alguns dels que actuaren en la passada edició, es tracta de figures d'un altíssim nivell i d'una qualitat artística més que contrastada, en la línia a què Joventuts Musicals ens tenen acostumats.

Estam segurs que les XXI Serenates d'Estiu, que com sempre tendran sa Torre Cega com a escenari, un any més se situaran com un dels festivals de referència no ja de la comarca sinó arreu de tota l'illa.