Els petits del taller de teatre del Centre jove interpreten "Històries d'un banc"



El grup d'iniciació del taller de teatre del Centre Jove, un grup per cert ben nombrós, representà l'obra "Històries d'un banc". L'obra, dirigida i escrita per Arnau Serra, s'estructura en diverses escenes sense connexió aparent. Són històries variades, divertides, àgils i breus, que tenen com a testimoni un banc enmig del carrer.
En Arnau a més de crear unes històries que permeten la participació dels 26 nins i nines de diverses edats, aconsegueix que cada una sigui una proposta escènica diferent. Així aconsegueix crear atmosferes que embolcallen les interpretacions dels joves actors (alguns molt joves) oferint a cada un espai especial.
No cal dir que entre un grup de tants nins i nines hi ha una gran varietat de nivells, però en general se'n sortiren molt bé. En part al bon quefer dels alumnes i en part a la bona tasca de direcció que ha sabut oferir a cada element d'aquesta obra coral un paper a la mida de les seves possibilitats.



Van haver errades i equivocacions, (... faltaria d'altra en un grup d'iniciació!) però el conjunt se'n sortí molt bé, amb moments molt divertits i interpretacions molt convincents, i no era gens fàcil. El públic va saber agrair, amb una forta ovació, la feina d'aquests nins i nines que s'han introduït al món del teatre.

Esperem que molts d'ells continuïn, tant per la seva formació personal com pel nostre goig de veure'ls damunt l'escenari.

Enhorabona nins i nines. Enhorabona Arnau. Va ser un plaer gaudir d'aquestes històries al voltant d'un banc (i un fanal). Els petits actors s'ho passaren molt bé i els espectadors també!