Na Maribel Picó Mas presentà el seu primer llibre al Teatre de Capdepera



El passat dissabte, 26 d'octubre, amb un acte senzill i emotiu, la novella escriptora gabellina Maribel Picó va presentar la seva primera obra, "La princesa de Hecash", en un Teatre de Capdepera gairebé ple. 
Després d'una introducció audiovisual prengueren la paraula en David Flaquer i na Belina Morey, per a presentar aquesta opera prima de na Maribel. En les seves intervencions, que en breu publicarem a Cap Vermell, comentaren com se va gestar aquest llibre (i les dificultats per a escriure'l) i ens oferiren pinzellades de la biografia de la seva autora, a partir de vivències personals.



David va recordar quan conegué a Maribel i va fer una lloança de la dedicació de la família, valorant la decisió d'oferir-li experiències noves i la possibilitat del descobriment personal, davant d'una alternativa de protecció excessiva. D'altra banda na Belina, va referir-se a com escriu na Maribel i se centrà en el contingut del llibre. Llibre que tindrà continuació.



Per acabar, na Maribel va donar les gràcies, per boca del seu germà Pep,  a tots els que l'han ajudat perquè aquesta primera obra sigui una realitat i va desitjar que sigui del gust dels lectors.

En breu publicàrem les intervencions. 



Tot seguit, el llibre es va posar a la venda i, com és habitual, va ser signat  per l'autora. Els assistents pogueren gaudir d'unes delícies gastronòmiques preparades per Toni Navarro.



Enhorabona Maribel, nosaltres també esperam la continuació...