Divendres, dia 20 de setembre, va tenir lloc l'exposició de ceràmica de la felanitxera Francisca Bennàssar en la sala d'exposicions del Centre Melis Cursach. 

L'obra de Francisca Bennassar es troba lligada a la petita empresa familiar Ceramicas Mallorca de Felanitx, un petit obrador i botiga de Felanitx fundada l'any 1947 amb una producció amb clara vocació artística.



L'exposició mostra un bon grapat de peces de diverses mides i formes: gerros, plats, bols, alfàbies, gerros, ribelles, fruiteres.. Totes peces úniques, agrupades en vàries col·leccions, precioses. Francisca Bennassar  presenta una producció molt acurada, pel que fa a la part tècnica i com a la part creativa. A més a uns preus molt raonables. 



Durant la presentació la regidora de l'Arxiu, Antònia Caimari, va fer un repàs a les exposicions que s'ha celebrat al Centre Melis Cursach durant l'estiu indicant que aquesta de ceràmica tanca el cicle. Per la seva banda Francisca Bennàssar va agrair l'oportunitat de poder exposar la seva obra a Capdepera, tot comentant que era la seva primera exposició fora del taller familiar on fa feina.



Fins dia 29  de setembre podeu passar a veure les obres exposades entre les 19 i 21 hores (els dimecres també de 10 a 13 hores). És molt recomanable.