El concert alternà tres escenaris en el Castell de Capdepera



El concert benèfic Posta de sol que va organitzar l’Associació Amics de l’escola de Música de Capdepera es va celebrar dissabte horabaixa al Castell i va comptar amb un grapat de músics i conjunts que van aportar la seva música per a recaptar fons per l'Escola de Música de Capdepera.

 L’acte va començar a les 18 h amb el ritme de la batucada de l’Escola de Música,  i a continuació els Combos. Després hi hagué una mica de música tradicional mallorquina a càrrec del grup Paradella amb balladors de les agrupacions Aires Gabellins i Castell de Capdepera.








També passaren pel Castell  els xeremiers d’es puig de sa Font que interpretaren diverses tonades populars i interpretaren unes peces acompanyats d'alumnes i professores de l'Escola de Música; Anegats acústic, que oferiren unes precioses cançons; l'orquestra n’Aladern, que estrenà el nou violoncel; alternant escenaris actuaren Lluc Barbón, Amy i Molly i Out Side. Per acabar en  Suso Reixach i Manel Muntaner oferiren les seves melodies a la cisterna del castell.



En Manel lluí una camiseta verda a favor de l'escola pública de qualitat.



Desenes de persones, moltes d'elles estrangeres,  es reuniren al Castell per gaudir de la vetllada, i així com passaven les hores uns venien i els altres marxaven. El servei de bar funcionà prou bé oferint begudes i menjars casolans.  Fins les 22h de la nit es va allargar la música dins el recinte, en un concert itinerant que va descobrir diversos espais del jaciment i que va aconseguir recaptar 2163,13€ per a l’associació.  


Una vetllada molt agradosa, a la que contribuí una bona temperatura i l'absència de vent, que feia molt bon estar.
Com sempre sols passar en aquests esdeveniments, trobàrem a faltar més gent... sempre ens sembla poca!.
Enhorabona a tots, organitzadors, col·laboradors  i músics, ja que tot rutllà molt bé.