inici

Cap Vermell

Joan Ramis "Sineu" inaugura en el Centre Melis Cursach

Una exposició molt especial


 
En Joan Ramis “Sineu” és un artista de dilatada trajectòria, amb un currículum ample i de pes, amb nombroses exposicions i amb una cotització sempre a l’alça, des de l’aval de crítica i públic.

Ara, per primera vegada, podem veure la seva obra –una part molt especial i significativa d’aquesta obra- a Capdepera, concretament en el Centre Melis Cursach. El primer i el segon “alfabet Sineu” centren aquesta mostra, itinerari del món simbòlic d’un pintor i ceramista que ha apostat per un llenguatge propi, ple de suggeriments i d’insinuacions. Com va dir el mateix Ramis, aquesta exposició pot marcar un abans i un després per a entendre bona part de la seva obra i per a capbussar-se en un conglomerat de sistemes lingüístics – refets per la mà de l’artista – que van des de l’alfabet hebreu fins als signes zodiacals, passant per l'Art de Ramon Llull, per a fer-se síntesi i eclosionar en això que ara coneixem com “alfabet Sineu”.
 

El batle Rafel Fernández, Maria Massanet, Bel Moll i el mateix Ramis van prendre la paraula per a apropar-nos a aquesta exposició i explicar-nos-en les claus. I nosaltres us la recomanam ferventment, perquè és una fita de primer ordre, un dels grans esdeveniments artístics d’aquest any. Romandrà oberta fins dia 11 d’agost.

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar