Amb la tertúlia de Jane Eyre acaba aquesta temporada del club de lectura de la Biblioteca de Capdepera





Per Setembre hi ha prevista la lectura de "In the backyard" de Jaume Miró




La tertúlia sobre l'obra de Charlotte Brontë, Jae Eyre, amb la què acabàrem la temporada 2012-2013 del club de luectura de la Biblioteca de Capdepera, va ser de les més nombroses i participatives. I això que la lectura era prou llarga. Com cada tertúlia les bibliotecàries ens van preparar una guia de lectura amb dades sobre l'autora i l'obra. 



Primerament van escollir alguns dels títols per a les reunions del Club de lectura i després vam passar a comentar Jane Eyre. La tertúlia va ser molt participada i parlarem de diversos aspectes que van trobar a la lectura com ara la descripció de l'època, la relació dels personatges, la situació de la dona que descriu, etc...

També vam aprofitar per donar les gràcies a Biel Barceló pel seu guiatge a les visites a Palma, a La Llotja i a la Seu. S'informà que a  la biblioteca de Cala Rajada hi ha un recull de llibres que aporten infomació a aquestes visites. Queda oberta la possibilitat d'organitzar alguna ruta pel proper curs.



Acaba la tertúlia, ja hem dit que una de les més nombroses, van passar al sopar. Donat que feia bon temps vam utilitzar el pati que és un espai molt acollidor. Com sempre els participants van aportar les seves viandes dolces i salades amb menjar inspirat en la novel·la.

Al pati la vetllada s'allargà una mica més parlant de llibres, autors i lectures d'una forma més distesa.



La data de la tertúlia de teatre (In the backyard) esta pendent de concretar, ja que es preveu la presència de l'autor i dels actors. Els llibres se poden adquirir a les biblioteques de Capdepera (preu reduït).